Fiica unor milionari, printre huliganii britanici

Apropo.ro / 11.08.2011, 15:09
Fiica unor milionari, printre huliganii britanici
Printre adolescentii retinuti de politie in timpul incidentelor din Marea Britanie se afla si fiica de 19 ani a unor milionari.

Laura Johnson, in varsta de 19 ani, a absolvit cu calificativ maxim cursurile St Olave’s Grammar School, a patra cea mai buna scoala din tara si este studenta la Universitatea din Exeter, unde studiaza limbile engleze si italiana. Ea este fata unor unui prosper businessman, care are o avere impresionanta.

Citind „CV-ul” Laurei, iti vine greu sa crezi ca ea, alaturi de alti doi adolescenti, a fost arestata de politie pe cand conducea o masina incarcata cu bunuri furate, in valoare de peste 5.500 de lire sterline.

Potrivit politiei, bunurile proveneau de la un magazin din sudul Londrei, Stonelake Retail Park, si constau in aparatura electonica in valoare de 5.000 de lire si tigari si alcool in valoare de peste 500 de lire.

Tanara, care a pledat nevinovat, a fost eliberata pe cautiune, fiind insa obligata sa poarte o bratara electronica de monitorizare, sa nu paraseasca domiciliul intre orele 19:00 – 6:00 si avand interdictie de a intra in Londra. Procesul in care va raspunde la cele cinci capete de acuzare este programat pe 21 septembrie.

Tatal ei, Robert, in varsta de 55 de ani, si mama Lindsay, 54, au refuzat sa comenteze incidentul.