File de poveste cu personaje contemporane, la “Cronica Cârcotaşilor”

De: Nicoleta Nicolae / 18.04.2012, 15:09
File de poveste cu personaje contemporane, la “Cronica Cârcotaşilor”
Ca în fiecare miercuri, Hrubaru este nelipsit de la “Cronică” şi le dă, practic, dreptul la replică celor care se bâlbâie sau fac din cuvântul “practic” un tic verbal.

Campania electorală este în plină desfăşurare, iar aspiranţii la scaunul de primar împart pomana electorală la tot pasul. Vedeţi la „Cronicuţă” cine sunt candidaţii reprezentaţi de binoclu şi plici, dar şi cum alianţa dintre Jiji şi Vadim s-a dus pe… medicamente.
Nea Nelu şi Bombonel discută despre ouăle de aur ale lui Cioabă, iar Dezbrăcatu’ îi povesteşte lui Mişu cum a gătit ouăle de curcan la „Cireaşa de pe tort”.

Cronica CarcotasilorAdrian Copilul Bătrân, cel mai mare manelist al tuturor timpurilor, este mai nou şi un excelent bucătar. Vorba cântecului, „Tigăile tale… două petaleee…”. Dar să revenim la gătit. Cordon bleu umplut cu Euro, sărmăluţe în foi de-o sută, rahat cu fishic de doi Euro şi clătite umplute cu căluţi Ferrari din aur sunt câteva dintre specialităţile sale.
La cererea telespectatorilor, Mişu Găinuşă l-a invitat din nou la „Cronicuţă” pe deja celebrul Gogu din Paşcani, dar şi pe domnul Aurel Blându, negociator conflicte, atenuator de scandaluri şi pacifist stradal.
Paraziţii, însă, nu sunt la fel de pacifişti. Vedeţi la „Trinterviu” de ce. Seara cârcotelilor este încheiată de Anda Adam aka Panda Madam, cu piesa „Can U Feel Love”.