Filipine, destinaţia finală a concurenţilor emisiunii „Supravieţuitorul” de la PRO TV

De: Nicoleta Nicolae / 26.04.2016, 13:47
Filipine, destinaţia finală a concurenţilor emisiunii
Un colţ de rai, rupt de orice contact cu lumea, în care 18 aventurieri se vor lupta pentru titlul de Supravieţuitorul! Filipine este destinaţia finală a concurenţilor care vor încerca să domine fizic şi psihic în show-ul care a revoluţionat televiziunea în întreaga lume!

Peste 7.100 de insule, peisaje impresionante oriunde te-ai uita, Oceanul Pacific şi căldură – aceasta este, în câteva cuvinte, destinaţia de vis pentru majoritatea turiştilor. Însă, cei 18 aventurieri din noul show de pe PRO TV vor avea parte de experienţa vieţii lor, nu de una turistică! Ajunşi în Filipine, vor fi nevoiţi să îşi construiască singuri un acoperiş deasupra capului şi să îşi procure mâncare din ceea ce găsesc pe insula unde vor trăi pe durata show-ului Supravieţuitorul. Şi nu le va fi foarte uşor!

Clima tropicală, soarele puternic, lipsa de mâncare şi pericolele constante care îi înconjoară vor face ca rivalitatea şi competiţia dintre cei 18 concurenţi să fie aşteptate de telespectatorii din întreaga Românie! Toate acestea vor fi completate de probele prin care vor trece aventurierii, în lupta pentru imunitate sau recompense.

PRO TV le va oferi telespectatorilor un show complet, filmat integral în Filipine, care va aduce în casele tuturor românilor suspansul şi nerăbdarea de a vedea un nou episod din Supravieţuitorul, cel mai tare show din istoria televiziunii!