Film erotic proiectat accidental într-o piață publică din China

De: Gabriela Voicu / 03.07.2013, 11:30
Film erotic proiectat accidental într-o piață publică din China
În provincia chineză Jilin, polițiștii au intervenit după ce un film erotic a fost proiectat accidental pe un ecran publicitar dintr-o piață publică.

Polițiștii din provincia Jilin din China au primit o sesizare referitoare la transmiterea unui film erotic pe un ecran publicitar de lângă o stație de metrou. Imaginile interzise minorilor au apărut pe ecranul cu LED-uri 10 minute.

Yuan Mou, un tehnician de la Fujian Kewei Optical Co., a fost angajat să se ocupe de mentenanța unui ecran publicitar de pe acoperișul clădirii Kaixuan din Beijing.

Film erotic pe un ecran publicitar din Beijing

Bărbatul nu și-a dat seama că ecranul era conectat la computerul său la care el văzuse filmul erotic „Xin Jin Ping Mei”. După ce câțiva oameni au alertat compania Southern Advertising Co., reclamând că un film erotic este proiectat în public, tehnicianul a oprit imediat ecranul. El a locuit în clădirea Kaixuan în perioada în care s-a ocupat de mententanță.

Filmul erotic la care s-a uitat chinezul este bazat pe un roman din secolul al 17-lea despre dianstia Ming care a fost adaptat în mai multe ecranizări.

Autoritățile încă investighează acest incident.