Filmările pentru sezonul 4 din „Succession” sunt în desfășurare. Au fost confirmate 10 episoade

De: Nicoleta Lepădatu / 28.06.2022, 15:20
Filmările pentru sezonul 4 din „Succession” sunt în desfășurare. Au fost confirmate 10 episoade

Serialul despre familia Roy a revenit oficial în producție. HBO a anunțat că se filmează acum sezonul 4 din „Succession”. Noul sezon va consta din 10 episoade, cu unul mai mult decât cel de-al treilea sezon de 9 episoade. Membrii distribuției Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun și J. Smith-Cameron se întorc cu toții pentru sezonul 4.

Sinopsisul oficial al sezonului 4 „Succession” spune: „În sezonul patru de 10 episoade, vânzarea conglomeratului media Waystar Royco către vizionarul tehnologiei Lukas Matsson se apropie din ce în ce mai mult. Perspectiva acestei vânzări seismice provoacă neliniște existențială și diviziune familială în rândul familiei Roy, deoarece ei anticipează cum va arăta viața lor odată ce afacerea va fi încheiată. Urmează o luptă pentru putere în timp ce familia cântărește un viitor în care importanța ei culturală și politică este sever redusă.”

Alți membri ai distribuției confirmați pentru sezonul 4 îi includ pe Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters și Jeannie Berlin. Distribuția suplimentară va fi anunțată la o dată ulterioară. Având în vedere că sinopsisul evidențiază lupta familiei Roy cu Lukas Matsson, este sigur să presupunem că Alexander Skarsgård va reveni în serial într-o anumită calitate după aparitia în sezonul trecut.

„Succession” a avut 23 de nominalizări la Emmy și 9 trofee câștigate în primele două sezoane, inclusiv premiul pentru serial dramă cu al doilea sezon. Se așteaptă că cel de-al treilea sezon al show-ului să aibă mai multe nominalizări la Emmy luna viitoare. Al treilea sezon a câștigat deja premii de top ale breslei de la WGA, DGA, PGA și Premiul SAG pentru echipa din distribuție.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Globurile de Aur 2022: „The Power of the Dog”, „West Side Story” și „Succession”, marile câștigătoare la ediția din acest an