Filme de cinema (Ralph-Strică Tot) şi animaţii clasice la Disney Channel

De: Cristiana Trifu / 01.08.2018, 14:14
Filme de cinema (Ralph-Strică Tot) şi animaţii clasice la Disney Channel
COMPETIŢIA EROII VACANŢEI După ce am aflat cine sunt eroii Disney Channel din serialele Casa lui Raven, K.C. Sub Acoperire, O Poveste Încâlcită: Serialul şi Miraculos: Buburuza şi Motan Noir, în luna august îi vom vedea concurând unul împotriva celuilalt. Să vedem cine va câştiga!

În fiecare zi de la ora 12:00

SERIALUL POVESTIRILE RĂŢOIULUI: EPISOADE ÎN PREMIERA
După ce o reuniune de familie îi aduce laolaltă pe Scrooge, pe nepotul său Donald Duck şi strănepoţii lui, Hewey, Louie si Dewey şi un trecut epic, acestia încep o viaţă mult mai incitantă decât şi-au imaginat vreodată. Viaţa este ca un uragan în Macburg, o metropolă importantă şi foarte agitată, unde locuiesc o mulţime de afacerişti competitivi şi oportunişti, dar şi fiinţe supranaturale – care vor să se răzbune pe Scrooge şi pe apropiaţii săi.
Din 16 august, de luni până vineri la 08:05.


OMUL PĂIANJEN: EPISOADE ÎN PREMIERĂ
În această nouă abordare a poveştii Omului Păianjen, Peter Parker a fost acceptat la Liceul Horizon, o şcoală pentru copiii inteligenţi pasionaţi de ştiinţă. În acelaşi timp, el învaţă responsabilităţile pe care le presupune rolul de super-erou în New York.
În fiecare sâmbătă, de la ora 14:00.

MIRACULOS: BUBURUZA ŞI MOTAN NOIR: EPISOADE DUBLE

Marinette şi Adrien sunt doi elevi de liceu care se pot transforma în super-eroii, Buburuza şi Motan Noir. Misiunea lor este să salveze Parisul prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător. În sezonul 2, Adrian remarcă o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Şi Marinette îl întâlneşte pe Luka, care isi da seama de sentimentele confuze din sufletul ei … Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulţumită lor, va avea ocazia să ajute diferiţi super-eroi în misiunile lor deosebit de dificile. În cele din urmă, află că Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme şi este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea şi pe Moran Noir.
Urmează 3 săptămâni de episoade duble, începând din 20 august, în fiecare zi de la 16:30.

FILMUL RALPH STRICĂ-TOT

Ralph s-a săturat să fie mereu în umbra lui Felix-Repară- Tot, „personajul pozitiv ” şi vedetă a unui joc video ce reuşeşte întotdeauna să fie eroul zilei. După zeci de ani în care face acelaşi lucru şi văzând de câtă glorie se bucură Felix, Ralph decide că nu mai vrea să joace rolul negativ.
Sâmbătă, 11 august la 17:30.


FILMUL 101 DALMAŢIENI
Animatia originală urmăreşte povestea lui Pongo, un dalmaţian nostim şi plin de atitudine, soţia lui, Perdita şi cei 15 pui ai lor. Din păcate, vor atrage atenţia maleficei Cruella De Vil, mare amatoare de haine din blană de dalmaţian, care pune la cale un plan de a-i răpi pe căţeluşi.
Sâmbătă, 18 august la 17:30.

UN NOU SERIAL: VAMPIRINA
Vampirina este povestea amuzantă a unei fetiţe vampir care se mută cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri şi spiriduşi. Pe măsură ce povestea se dezvăluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocări în încercarea de a-şi face noi prieteni în oras şi la scoala unde învaţă. Astfel, ea descoperă o multime de lecţii de viaţă şi îşi dă seama că este mai simplu să fii precum ceilalţi, dar este mult mai important să îmbrăţişezi calităţile care ne fac unici.
Din 18 august, în fiecare sâmbătă şi duminică de la 06:30

Disney Junior
EPISOADE NOI DIN GARDA FELINA (SEZONUL 2)    
                  
Apărătorii Regatului Luminii se întorc cu noi episoade din sezonul 2! Fiţi alături de Simba şi clanul lui într-un sezon nou-nouţ al Gărzii Feline, pentru a urmări o serie de episoade captivante despre cum ei continuă să protejeze pe toată lumea chiar şi atunci când sunt în pericol! Serialul îl prezintă pe Kion şi pe restul Gărzii Feline, Beshte, Fuli şi Bunga care se luptă din nou cu hienele, rezolvă situaţii inedite ce apar în regatul animalelor şi protejează Regatul Luminii.

În fiecare sâmbătă la ora 11:00.

EPISOADE NOI DIN SOFIA ÎNTÂI (SEZONUL 4)                       
Bucură-te de episoade în premieră din sezonul 4 al serialului Sofia Întâi la Disney Junior. O poţi urmări împreună cu prietenii săi în noi aventuri dincolo de zidurile tărâmului Misteria.
În fiecare sâmbătă, la ora 09:30

NOI EPISOADE TRULLI TALES: AVENTURI DIN ŢARA GURMI
Aventurile a patru micuţe creaturi numite Gurmangi care participă la cursuri de gătit la o faimoasă scoală de magie şi gătit din Gurmagia. Înainte să devină bucătaro-magicieni, trebuie să înveţe să gătească şi să îşi folosească puterile magice. Reţetele magice pot fi găsite într-o carte foarte specială care este în pericol să dispară pentru  totdeauna, împreuna cu reţetele sale puternice, din cauza Magicianului Copper.
Din 4 august, în fiecare sâmbătă şi duminică la ora 13:30.