Filme festive pentru întreaga familie -FOTO

De: Andra Voiculescu / 11.07.2018, 12:26
Filme festive pentru întreaga familie -FOTO
Din iulie până pe 9 august DIVA menţine atmosfera relaxată de vacanţă şi aduce un fux de emoţie pozitivă prin intermediul filmelor de sărbătoare programate de luni până vineri de la ora 14:00.

Pe 3 august aflăm care este Promisiunea Moşului (The Santa Con). Obligat de către Ofiţerul supraveghetor să se angajeze, Nick lucrează ca Moş Crăciun într-un magazin, când o promisiune făcută unui băieţel îl determină să se schimbe şi să vadă viaţa din altă perspectivă.
Înger de Crăciun (Angel of Christmas), programat pe 6 august, este un film emoţionant despre o femeie care scrie un articol având ca subiect un înger sculptat de către stră-străbunicul ei şi a cărui legendă spune că te ajută să găseşti iubirea adevărată. În urma acestiu articol viaţa lui Susan ia o turnură surprinzătoare. Pe 8 august viaţa unei mame singure ia o turnură magică pe când încearcă să ofere un o situaţie mai bună copilului său în filmul Un secret de Crăciun (The Christmas Secret).

Pe 9 august Spiritul Crăciunului (The Christmas Spirit) spune povestea unei jurnaliste care ia urma unui dezvoltator imobiliar fără scrupule, dar care suferă un accident de maşină. Cu toate că se află în comă, spiritul ei încearcă să îi ajute pe cei din oraş şi intră în contact cu un altul cu identitate surprinzătoare.
Fereşte-te de căldură şi urmăreşte Vacanţa de vară a lui Moş Crăciun cu filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, până pe 9 august!