Filme romantice de toamnă

De: Mioara Tronaru / 10.09.2019, 13:20
Filme romantice de toamnă
DIVA întâmpină toamna cu o serie de filme romantice începând de duminică, 29 septembrie de la 16:00.

Pe măsură ce toamna se instalează, romantismul sporeşte cu un nou film în premieră în România, în fiecre duminică de la 16:00. Filmul “Brioşe cu dragoste” (Truly Madly Sweetly) deschide această serie şi ilustrează povestea lui Natalie. Proprietară a unei brutării mobile, Natalie îl întâlneşte pe Eric, manager în finanţe, în faţa unui avocat, care îi înştiinţează că au primit ca moştenire o clădire, monunet istoric,  în care a funcţionat o brutărie faimoasă. Prinşi în aceast parteneriat, cei doi sunt nevoiţi să renoveze împreună clădirea şi să facă faţă romantismului care înfloreşte.

Noi filme în premieră sunt asteptate şi în octombrie: “Sub soarele toamnei” (Under the Autumn Moon) este despre o femeie de afaceri care îşi schimbă priorităţile când intră din nou în contact cu natura (6 octombrie).

Kelly Rutherford (Gossip Girl) vine la DIVA în filmul “Dragostea, desigur” (Love, of course), unde o interpretează pe Amy, care întâlneşte un profesor carismatic, ce o va învăţa câte ceva despre ea (13 octombrie); “Aventură în doi: Căsătoria” (All of My Heart: The Wedding) spune povestea unui cuplu nevoit să cedeze proprietatea unui han, unei rude îndepărtate (20 octombrie).

Tags: