Filmele lunii martie 2015, la cinema

De: Carmen Ulian / 05.03.2015, 14:00
Filmele lunii martie 2015, la cinema
The Loft, Run all Night, Cinderella sau Gunman sunt câteva dintre filmele lunii martie care vor rula la cinema.
In luna martie, la cinema vor rula cateva filme de exceptie, bune de vazut si revazut. Printre acestea se numara
 
1. Filmul „The Loft”, regizat de Erik Van Looy, cu Wentworth Miller in distributie, ajunge in cinematografele din Romania pe 6 martie. 

 
The Loft este o productie 2014 a regizorului Erik Van Looy, si un scenariu semnat de Bart De Pauw alaturi de Wesley Strick. 
 
Filmul prezinta povestea a cinci amici căsătoriți nu își împart doar serile prin barurile orașului, ci și un apartament unde-și consumă toate relațiile extramaritale. Fanteziile sexuale se transformă într-un coșmar când în apartament descoperă cadavrul unei tinere necunoscute. Este cert că asasinul face parte dintre ei, iar curând prieteniile sunt puse la încercare, iar paranoia le cucerește viețile.
 
Din distributia The Loft/Ispita fac parte Wentworth Miller (Luke Seacord), Karl Urban (Vincent Stevens), James Marsden (Chris Vanowen), Eric Stonestreet (Marty Landry).
 
2. „Jimmy’s Hall”, in regia lui Ken Loach, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 6 martie.

 
Inspirata de o poveste adevarata, pelicula „Jimmy’s Hall” il urmareste pe Jimmy Gralton (Barry Ward), un activist irlandez care se intoarce din America in satul natal si deschide un centru cultural pentru tineri. Cum aduce de peste Ocean jazz-ul si discutiile pe teme politice, liberale, el starneste reactia agresiva a Bisericii si a statului conservator.
 
Ken Loach semneaza regia peliculei „Jimmy’s Hall”, o drama care ii are in distributie pe Simone Kirby, Jim Norton, Barry Ward, Andrew Scott.
 
3. „Run all Night”, in regia lui Jaume Collet-Serra, prezinta povestea unui asasin în vârstă este obligat să-și răpească fostul șef ca să-și protejeze fiul înstrăinat și familia. Din distributie fac parte enesis Rodriguez, Liam Neeson, Joel Kinnaman.

 
 
 
Filmul va rula in cinematografele din Romania din 17 martie.
 
Mai multe detalii despre filmele lunii martie 2015 aici