Filmele Prima TV vă fac Milionari de weekend

De: Nicoleta Nicolae / 28.11.2015, 07:00
Filmele Prima TV vă fac Milionari de weekend
În acest weekend, Florin Piersic intră în pielea lui Pintea, Antonio Banderas şi Meg Ryan îşi trăiesc povestea de dagoste la limita legii, iar Tudor Chirilă, Andi Vasluianu, Maria Dinulescu şi Mihai Bendeac sunt „Milionari de weekend”, la Prima TV.

Sâmbătă, 28 noiembrie, Antonio Banderas şi Meg Ryan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în comedia de acţiune „Mama are un nou iubit”, de la ora 20:15, la Prima TV. După o misiune a FBI-ului de 2 ani în străinătate, Henry se întoarce acasă, să se alăture forţelor locale. În absenţa sa, mama lui, Marty, cândva supraponderală şi nefericită, este acum suplă şi vivace, dorită de bărbaţi de toate vârstele, pe ale căror atenţii le acceptă bucuroasă. Ea se îndrăgosteşte de Tommy, un tip certat cu justiţia care, împreună cu cei doi asociaţi europeni ai lui, Niko şi Jean-Yves, intenţionează să fure o statuie celebră, „Mama şi pruncul” a lui Bernini, împrumutată la Galeria de Artă R.W. Norton din Shreveport. Cum vor decurge lucrurile între fiul poliţist şi iubitul infractor, aflaţi sâmbătă, la Prima TV.

 

Duminică, 29 noiembrie, de la ora 12:45, Florin Piersic este din nou la Prima TV, de această dată în rolul lui Pintea, în producţia cu acelaşi nume, regizată de Mircea Moldovan. Fost ofiţer în armata habsburgică, Grigore Pintea se întoarce în satul natal din Maramureş. Moartea părinţilor şi imaginea sătenilor schingiuiţi de oamenii grofului îl determină să treacă la haiducie, folosindu-şi cunoştinţele de tactică şi strategie militară. Dragostea lui pentru Iza, o frumoasă maramureşeancă, îi înnobilează sufletul şi îi întregesc portretul unui erou nemuritor, cunoscut astăzi drept „Pintea Viteazul”.

 

Şi tot duminică, de la ora 23:45, Tudor Chirilă, Andi Vasluianu, Maria Dinulescu şi Mihai Bendeac sunt „Milionari de weekend”, la Prima TV.
Două personaje misterioase angajează fiecare câte un comando format din cei mai abili şi mai duri mercenari pentru a sustrage o statuie de tezaur, care are ascuns în interior un legendar inel cu puteri miraculoase. Statuia este furată din Muzeu dar, printr-un bizar concurs de împrejurări ajunge în posesia a patru adolescenţi simpatici: Miki, Alex, Godzi şi Zetu. Cei patru intră într-o cursă în care visele cele mai nebuneşti încep să prindă viaţă, dar se sting a doua zi când ajung, împotriva voinţei lor, pe litoral cu o maşină furată.