Filmul „Creed III” va fi regizat de actorul Michael B. Jordan

De: Loredana Toma / 30.12.2020, 13:15
Filmul

Actorul american Michael B. Jordan își va face debutul regizoral cu filmul “Creed III”, potrivit colegei sale de distribuție, actrița Tessa Thompson. Aceasta a confirmat informația în timpul unui interviu de promovare a filmului său “Sylvie’s Love”, după ce a fost întrebată și care este părerea ei despre faptul că Jordan a fost numit “cel mai sexy bărbat în viață” pe anul 2020 de revista People.

Thompson: Îl voi ruga pe Jordan să mai reducă din senzualitate pe platouri

Tessa Thompson a declarat că se va preface că Jordan nu a primit niciun titlu, având în vedere că vor juca împreună în “Creed III”. “Îl voi ruga să mai reducă puțin din senzualitate”, a glumit actrița.

„Creed III” este o continuare a filmului din 2018, al cărui scenariu a fost scris de Sylvester Stallone și care a fost regizat de Steven Caple Jr.

“Pare că Stallone îi predă ștafeta lui Jordan. Filmul este pe mâini bune, date fiind charisma și performanță lui Jordan în ‘Creed II'”, este de părere jurnalistul NME Olly Richards.

Rolul lui Viktor Drago din „Creed II”, jucat de pugilistul român Florian Munteanu

Actorul și pugilistul profesionist Florian Munteanu a făcut parte din distribuția filmului „Creed II”, interpretându-l pe Viktor Drago. În prezent, acesta se pregătește pentru rolul Razor Fist din producția “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, care va apărea în 2021.

CITEȘTE ȘI: „Creed II” , o nouă confruntare dramatică pe ringul de box, cu trecutul şi propriile temeri

FOTO: Profimedia