Filmul „Dacă aș rămâne” va avea premiera în România, pe 12 septembrie

De: Carmen Ulian / 08.09.2014, 14:00
Filmul
Filmul "Dacă aș rămâne/ If I stay", în regia lui R.J. Cutler, cu Chloe Grace Moretz, Mireille Enos și Liana Liberato în distribuție, va avea premiera, pe 12 septembrie, în cinematografele din România.

„Dacă aș rămâne” prezintă povestea unei tinere care credea că decizia cea mai grea pe care ar avea-o de luat este dacă să își urmeze visul de deveni muzician sau dacă să plece cu iubitul său și să își schimbe viața radical. Dar în urma unui accident de mașină, aceasta intră în comă și își pierde familia.

În timpul unei „experiențe în afara corpului”, fata trebuie să se hotărască dacă ar trebui să se trezească și să își continue viața care i se schimbă în mod radical.

Actrița Chloë Grace Moretz, care interpretează rolul principal în film, a devenit cunoscută după apariția în pelicula „The Amityville Horror” din 2005, în regia lui Andrew Douglas, o reecranizare a filmului de groază cu același nume din 1979.

R.J. Cutler este un cineast american, documentarist, producător de televiziune și regizor de teatru. A realizat documentare precum „The War Room”, „The Perfect Candidate” și „The World According to Dick Cheney”. Prima sa peliculă, „The War Room” a primit o nominalizare la Oscar. Totodată, R.J. Cutler a fost premiat cu un Emmy și un Peabody.