Filmul „Dirijorul Tăcerilor” va avea premiera în cinematografele din România pe 8 octombrie 2021 

De: Nicoleta Lepădatu / 18.08.2021, 11:50
Filmul „Dirijorul Tăcerilor

Filmul „Dirijorul Tăcerilor”, în regia lui Ovidiu Georgescu, va avea premiera în cinematografele din România pe data de 8 octombrie 2021, conform unui cominicat remis Apropo. 

„Dirijorul Tăcerilor” spune o poveste inspirată din fapte reale, ale cărei începuturi se regăsesc în perioada interbelică și continuă până în zilele noastre. Este povestea a trei generații care trebuie să lupte pentru a-și salva căminul. Casa în care locuiesc urmează a fi demolată pentru a face loc unor clădiri de birouri și, împreună cu locatarii săi, este victima unui șir de abuzuri ducând la abandonuri, trădări și destine destrămate într-o Românie confuză și tensionată.

Produs de Stage Expert, în coproducție cu Abis Studio, Asociația Culturală Promissum, BBS cu spirijinul Centrului Național al Cinematografiei, filmul „Dirijorul Tăcerilor”, în regia lui Ovidiu Georgescu, după un scenariu de Ovidiu Georgescu și Theo Herghelegiu, îi are în distribuție pe Vlad Zamfirescu, Dana Vulc, Ovidiu Ghiniță, Cristina Deleanu, Ioana Mărcoiu, Victor Țepeanu, Adrian Titieni, András Demeter, Dragoș Stemate, Andrei Aradits, Maia Morgenstern, Costina Cheyrouze. Din echipa de producție a filmului mai fac parte: Petru Mărgineanu muzica, Silviu Stavilă imaginea, Theodora Penciu montaj, Ioan Iacoban sunet, Mihai Dorobanțu și Ștefan Caragiu scenografia, Raymond Manu și Ovidiu Georgescu producători.

„Dirijorul Tăcerilor” este distribuit de Vertical Entertainment, care a adus publicului din România și producția „Miami Bici”.

Foto: Vertical Entertainment

CITEȘTE ȘI: „Fast and Furious 10” va avea lansarea în cinematografe în aprilie 2023

Comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, din 10 septembrie în cinematografe

„Întregalde‟, cel mai nou lungmetraj al lui Radu Muntean, va avea premiera în cinematografe pe 6 august