Filmul „Eroi de sacrificiu 3”, promovat la Cannes cu tancurile

De: Marian Andrei / 19.05.2014, 10:30
Filmul
Actorii filmului de acțiune "Eroi de sacrificiu 3 / The Expendables 3" au promovat într-o manieră insolită lungmetrajul la Cannes, plimbându-se cu două tancuri și blocând astfel traficul rutier de pe Croazetă.

Actorii Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer și Antonio Banderas, vedetele acestui film de acțiune, au blocat traficul rutier, duminică dimineața, atunci când au ales să se îndrepte spre conferința de presă de la Hotelul Carlton din Cannes la bordul a două tancuri.

La acțiunea de promovare a filmului au mai participat actorii Kellan Lutz, Victor Ortiz, Glen Powell, Randy Couture și Ronda Rousey. În schimb, Jet Li și Terry Crews au lipsit de la eveniment, din cauza unor obligații profesionale.

Evenimentul a atras numeroși fani care au filmat și au fotografiat „parada” celor două tancuri și i-au salutat pe actorii din distribuție cu strigăte și fluierături apreciative.

După ce au coborât de pe cele două vehicule militare, actorii au pozat în fața hotelului, pe fațada căruia sunt afișate de mai multe zile postere și afișe care promovează filmul „Eroi de sacrificiu 3”.

Filmul „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3”, al treilea film din serie, va avea premiera pe marile ecrane românești pe 22 august.