Filmul „Focus”, cu Will Smith, pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Carmen Ulian / 03.03.2015, 11:00
Filmul
Filmul "Focus", cu Will Smith și Margot Robbie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 19,1 milioane de dolari într-un singur weekend. Ce filme fac parte din top 5 box-office-ul nord-american.

Pe primul loc box-office-ul american, în acest weekend s-a clasat filmul Focus care îi are ca protagoniști pe Will Smith și Margot Robbie. Weekend-ul ce tocmai a trecuta reușit să facă încasări de 19,1 milioane de dolari. Situația este asemănătoare cu debutul peliculei Crazy, Stupid, Love, în regia lui Glenn Ficarra și John Requa.

În lungmetrajul „Focus„, de Glenn Ficarra și John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înșelăciunilor, care se îndrăgostește de o novice, Jess (Margot Robbie). În mijlocul celei mai noi și mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine și-i dă planurile peste cap și-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

Pe locul al doilea s-a clasat Kingsman: the Secret Service, pentru al treilea weekend consecutiv. Filmul a avut încasări de 11,75 milioane de dolari, cea ce face ca în 17 zile de vizionări să acumuleze un total de 85,7 milioane de dolari. Se așteaptă ca pelicula să ajungă la încasă de cel puțin 105 milioane de dolari cât va mai rula în cinematografe.

Filmul, regizat de Matthew Vaughn, îi are în distribuție pe Colin Firth, Taron Egerton și Samuel L. Jackson. O organizație secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă și îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o amenințare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei

Locul al treilea este ocupat de The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water care a dăugat încasări de 11,2 milioane de dolari, din care 32% numai în ultimul weekend de vizionare. Până acum a adunat nu mai puțin de 140,3 milioane de dolari și se așteaptă să ajungă pe la încasări de aproximativ 170 milioane de dolari.

Filmul este regizat de Paul Tibbitt și spune povestea lui SpongeBob și a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat.

Pe locul al patrulea este Fifty Shades of Grey, care a stat în fruntea clasamentului două săptămâni. Are încasări de 10,9 milioane de dolari, iar în ultimile 17 zile de rulare a adunat 147,8 milioane de dolari.

Acțiunea filmului are loc în Seattle, unde Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani și încă virgină, cedează în fața șarmului și a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Locul cinci este ocupat de The Lazarus Effect, film ce rulează în 2.666 de locații din întreaga lume. A făcut încasări de aproximativ 10,6 milioane de dolari.

Filmul, regizat de David Gelb, prezintă, potrivit cinemagia.ro, un grup de cercetători, conduși de Frank (Mark Duplass) și logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au făcut o descoperire senzațională – ei pot să-i readucă pe morți la viață.