Filmul „Furios şi iute 7” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top

De: Nicoleta Nicolae / 14.04.2015, 11:00
Filmul
Filmul "Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7", al şaptelea lungmetraj din această franciză de acţiune şi ultima peliculă a regretatului actor Paul Walker, s-a menţinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, informează 20minutes.fr.

Potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, acest film inspirat din universul curselor automobilistice ilegale a vândut, de vineri până duminică, bilete în valoare de 60,5 milioane de dolari.

„Furios şi iute 7” este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Filmul de animaţie „Acasă/ Home”, regizat de Tim Johnson şi produs de studiourile DreamWorks Animation, s-a menţinut pe locul al doilea, cu încasări de 19 milioane de dolari.

Citeste mai mult aici!