Filmul lui Paris Hilton e un dezastru absolut

De: Manuela Stoicescu / 13.02.2008, 11:34
Filmul lui Paris Hilton e un dezastru absolut
Filmul in care Paris Hilton a primit rolul principal, "The Hottie and the Nottie" s-a dovedit a fi un dezastru, incasand in jur de 76 $ per vizionare.

Filmul in care Paris Hilton a primit rolul principal, "The Hottie and the Nottie" s-a dovedit a fi un dezastru, incasand suma modica de 9000 $ de la lansarea in cinematografe, adica in jur de 76 $ per vizionare. Nici criticii nu apreciaza foarte mult productia in care joaca blondina, considerand filmul "o pata chiar si pe demnitatea lui Paris Hilton".

Filmul este o comedie romantica care s-a vrut initial lansat direct pe DVD. "The Hottie and the Nottie" spune povestea unui baiat disperat sa atraga atentia personajului jucat de Paris Hilton. Pentru asta insa trebuie sa-i gaseasca o pereche si prietenei incredibil de urate a lui Paris.

Comparativ cu suma jalnica pe care a reusit sa o stranga "The hottie and the Nottie", "Fool`s Gold", o alta comedie romantica avandu-i in rolurile principale pe Kate Hudson si Matthew McConaughey, a incasat in weekend 22 de milioane $. Paris, care a demarat un turneu de promovare a filmului, este "devastata" de cifrele jenante din box office.

"Toate incercarile ei de a deveni un pop star au esuat. Nu stiu ce regizor va mai lucra vreodata cu ea", a declarat o sursa apropiata vedetei.