Filmul „Mrs. Doubtfire” va avea o continuare

De: Dragos Tanase / 18.04.2014, 17:00
Filmul
Comedia „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit" (1993) va avea parte de un sequel, cu mari șanse de a-l avea tot pe Robin Williams în rolul principal.

Actorul, acum în vârstă de 62 de ani, ar vrea să reia rolul lui Daniel Hillard, un tată divorțat care se costumează într-o bătrânică simpatică pentru a deveni bona propriilor săi copii, pe care nu-i poate vedea altfel.

Filmul a încasat 441 de milioane de dolari în anii ”90, fiind un adevărat succes de box-office, iar studioul Fox 2000 vrea să recreeze succesul de atunci cu „Mrs. Doubtfire 2″. Regizorul Chris Columbus va reveni și el pentur această continuare, alături de echipa de producție.

Rolul lui Hillard i-a adus lui Robin Williams un Glob de Aur pentru „actor principal într-un muzical/comedie”, iar pelicula a fost numită „cel mai bun muzical/comedie”.

În ultimii ani, Robin Williams a jucat în franciza „O noapte la muzeu”, precum și în franciza „Happy Feet”, cel mai recent rol al său fiind cel al fostului președinte al Statelor Unite Dwight D. Eisenhower în filmul „Majordomul/ The Butler”, de Lee Daniels.