Filmul O vară foarte instabilă a fost selectat la Göteborg

De: Mioara Tronaru / 15.01.2014, 09:00
Filmul O vară foarte instabilă a fost selectat la Göteborg
Filmul O vară foarte instabilă, în regia Ancăi Damian, va fi proiectat în cadrul celei de-a 37-a editii a Festivalului Internaţional de Film de la Göteborg (Suedia), în cadrul secţiunii Fem kontinenter (Cinci continente). Festivalul va avea loc în perioada 24 ianuarie – 3 februarie 2014.

Festivalul Internaţional de Film de la Göteborg are an de an un public din ce în ce mai numeros, fapt care, alături de numele importante care participă, îi dau reputaţia de cel mai important eveniment de film din Scandinavia. Printre numele importante din industria de film prezente în cele mai recente ediţii ale festivalului, îi amintim pe: Charlie Kaufman, Claire Denis, Michael Winterbottom, Jessica Hausner, Tran Anh Hung, Gael García Bernal, Ciarán Hinds, Julie Taymor, Hou Hsiao-hsien, Milos Forman, Sally Potter, Kim Longinotto, Alexander Payne, Stellan Skarsgård, Parker Posey şi Danis Tanovic.

Proiecţiile filmului O vară foarte instabilă sunt programate în datele de 27, 28 si 29 ianuarie 2014, în prezenţa regizorului Anca Damian. Premiera filmului a avut loc în data de 1 noiembrie în cinematografele din întreaga ţară. În prezent, filmul este difuzat la HBO România.