Filmul „Poziția copilului”, premiera pe 4 martie, la Teatrul Național București

Apropo.ro / 28.02.2013, 09:42
Filmul
"Poziția copilului", de Călin Netzer, va avea premiera de gală la Teatrul Național București, luni, 4 martie, la ora 19.30.

Filmul „Poziția copilului” poate fi văzut de spectatorii din România începând din 8 martie. În prima săptămână, filmul va rula în 35 de cinematografe din peste 20 de orașe: București, Cluj, Arad, Timișoara, Constanța, Craiova, Oradea, Bacău, Brașov, Brăila, Ploiești, Pitești, Târgu Mureș, Târgu-Jiu, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Călărași, Slobozia, Slatina, Vaslui și Bistrița.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Premiera de gală a filmului va avea loc pe 4 martie, de la ora 19.30, la Teatrul Național din București. Pe covorul roșu sunt așteptați actorii și membrii echipei „Poziția copilului”, personalități din media, cultură, politică și societatea civilă, susținători ai filmului în campania „Susține România la Berlinală” – Ivan Patzaichin, Cristian Țopescu, Laura Badea, Alina Dumitru.

Pozitia copilului

O proiecție specială, deschisă publicului, va fi organizată și la Cinema City din AFI Cotroceni miercuri, 6 martie, de la ora 20.00. Spectatorii vor avea ocazia să-i cunoască la începutul proiecției pe protagoniștii filmului distins cu unul dintre cele mai importante premii din cinematografia mondială – regizorul Călin Peter Netzer, producătoarea Ada Solomon, actorii Bogdan Dumitrache, Luminița Gheorghiu, Adrian Titieni, Ilinca Goia, Natașa Raab, Florin Zamfirescu.

Și spectatorii din alte orașe vor avea ocazia să-i întâlnească pe actorii și membrii echipei filmului premiat cu Ursul de Aur. În weekendul de lansare, aceștia se vor întâlni cu publicul din Ploiești, Cluj, Brașov, Târgu-Mureș, Constanța și Craiova și vor răspunde întrebărilor spectatorilor, la finalul proiecțiilor.

Citește mai multe detalii despre premiera filmului „Poziția copilului”, pe Mediafax.ro