Filmul „The Devil Inside” domina box office-ul american (Video)

Apropo.ro / 12.01.2012, 11:30
Filmul
Pelicula "The Devil Inside", un horror cu buget de sub 1 milion de dolari, filmat in cea mare parte in Romania, la Studiourile MediaPro, a dat lovitura in SUA.

In weekendul de lansare "The Devil Inside" a reusit sa faca incasari de 34,5 milioane de dolari. In distributie sunt si romani, lui Ionut Grama (29 ani) revenindu-i al patrulea rol ca importanta. El este Michael, documentaristul, "ochiul care vede toata povestea", dupa cum a povestit acesta pentru Gandul.

"Am dat probe pentru doua roluri micute, alaturi de alti colegi romani. Cand am revenit pentru o noua proba, mi-au spus ca engleza mea era destul de buna pentru a parea ca sunt american", povesteste Ionut Grama. Asa a primit actorul al patrulea rol ca importanta in distributia peliculei, dupa Fernanda Andrade, Simon Quarterman si Evan Helmuth.

 


The Devil Inside – Official Trailer de pe tare.ro

 

Horrorul, filmat in stil documentar in mare parte in Bucuresti, intre 30 noiembrie si 21 decembrie 2009, dar si la Roma si la Vatican, pentru o saptamana, aduce in prim plan povestea Isabellei, o tanara care descopera adevaruri socante despre viata ei si a mamei sale.

Tanara Isabella (Fernanda Andrade) a trait cu impresia ca mama ei (Suzan Crowley) a ucis cu brutalitate trei oameni pentru ca era bolnava psihic. Dar, dupa ce afla ca de fapt crimele au avut loc ca urmare a unui ritual de exorcizare, fata vrea sa afle adevarul impreuna cu o echipa de cameramani.

Citeste mai multe detalii despre pelicula "The Devil Inside", pe Gandul.info