Filmul „Tomorrowland” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top

De: Nicoleta Nicolae / 25.05.2015, 09:00
Filmul
Filmul SF "Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine/ Tomorrowland", care îi are în distribuţie pe George Clooney şi Hugh Laurie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 32,2 milioane de dolari.

Încasările obţinute de acest lungmetraj SF sunt considerate, însă, dezamăgitoare de specialişti, întrucât filmul a fost lansat în weekendul în care se marchează Memorial Day (sărbătoare naţională americană dedicată soldaţilor morţi în luptă, n.r.), un weekend prelungit, întins pe durata a patru zile, din 22 mai până pe 25 mai. Specialiştii se aşteaptă totuşi ca acest film, produs de studiourile Disney, să depăşească la sfârşitul zilei de luni pragul încasărilor de 40 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii.

Potrivit site-ului cinemagia.ro, acţiunea din „Tomorrowland” se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (George Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland. El încearcă acest lucru după ce a fost izgonit din acel ţinut, pe când era copil, de omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Hugh Laurie) exploatând minunăţiile regiunii în interes propriu.

Sursa MEDIAFAX