Filmul „Trolls World Tour” rămâne lider în box office-ul românesc de weekend

De: Ana Obretin / 23.02.2021, 08:42
Filmul „Trolls World Tour” rămâne lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul de animație „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” se menține pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 12.128 de lei. Anna Kendrick și Justin Timberlake și-au împrumutat din nou vocile pentru continuarea hitului din 2016 „Trolls/ Trolii”. De data aceasta, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă.

Și filmul „Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa” se menține pe aceeași poziție, a doua, cu încasări de 5.657 de lei. Filmul regizat de Tim Hill îl are în rolul principal pe Robert de Niro, în „război” cu nepotul Peter.

Locul al treilea este ocupat de o premieră, ” Cu inima împăcată/ Blackbird”, de Roger Michell, o dramă cu Sam Neill, Susan Sarandon, Kate Winslet și Mia Wasikowska, ce a avut încasări de 3.049 de lei. Filmul este remake al peliculei daneze din 2014 „Silent Heart”, despre o femeie diagnosticată cu o boală în fază terminală, care își strânge familia în jurul ei pentru un ultim weekend de rămas bun, înainte ca ea să moară.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de ”Salvați de Crănțănei/ Animal Crackers”, de Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro (2.521 de lei), „Doolittle”, de Stephen Gaghan (2.390 de lei), „Mulan”, de Niki Caro (2.232 de lei), „Un hoț cinstit/ Honest Thief”, de Mark Williams (1.880 de lei), „Tenet”, de Christopher Nolan (1.863 de lei), „Treasure City/ Békeidõ”, de Szabolcs Hajdu (1.454 de lei), și de „Noii mutanți/ The New Mutants”, de Josh Boone (1.243 de lei).

CITEȘTE ȘI: Filmul „La vérité”, cu Catherine Deneuve, în cinematografele românești, din 26 februarie 

Foto: Profimedia Images