Filmulețe erotice cu Lady Gaga, interzise minorilor

Apropo.ro / 19.11.2012, 15:00
Filmulețe erotice cu Lady Gaga, interzise minorilor
Lady Gaga a postat pe internet filmulețe în care apare în ipostaze în care nimeni nu a mai văzut-o vreodată. Artista a lansat albumul de fotografii "Lady Gaga X Terry Richardson".

Lady Gaga pune la grea încecare emoțiile și imaginația bărbaților cu două îmregistrări video cu tentă mai mult decât erotică.

Înaintea concertului pe care urma să îl susțină la Buenos Aires, Argentina, Lady Gaga a postat pe internet un filmuleț erotic, în care apare aproape goală, într-o cadă, alături de alte două femei. Lady Gaga este pălmuită peste fund de către una dintre companioane, în timp ce a treia o mângâie lasciv.

Lady Gaga în ipostaze erotice de pe tare.ro

Artistei îi place să fie provocatoare și în centrul atenției, astfel că a mai realizat un video în care distruge un tort cu frișcă, urcându-se pe el, în lenjerie intimă.

Atmosfera erotică a fost surprinsă de unul dintre fotografii preferați ai lui Lady Gaga, Terry Richardson.

Lady Gaga dansează erotic pe un tort de pe tare.ro

Cele două filmulețe au avut scopul de a pregăti marea lansare a albumului de fotografii cu Lady Gaga„Lady Gaga X Terry Richardson”, din viața personală dar și de la diferite evenimente, un album (59,99 dolari) ce conține peste 500 de imagini cu artista, inedite, toate realizate de celebrul Terry Richardson.