Final de MozartFEST la București

Apropo.ro / 17.07.2006, 14:59
Final de MozartFEST la București
Duminica, 16 iulie, concertul spectacol "Directorul deTeatru" a incheiat MOZART FEST, cel mai mare eveniment al verii in Bucuresti. 250 de ani de la nasterea lui MOZART - acesta a fost momentul pe care l-a marcat evenimentul organizat de Primaria Bucuresti prin ArCuB, Primaria

Duminica, 16 iulie, concertul spectacol „Directorul deTeatru” a incheiat MOZART FEST, cel mai mare eveniment al verii in Bucuresti.

250 de ani de la nasterea lui MOZART – acesta a fost momentul pe care l-a marcat evenimentul organizat de Primaria Bucuresti prin ArCuB, Primaria Viena si Anul Vienez Mozart.

Bucurestiul a devenit astfel cea de-a 9 a capitala europeana a muzicii clasice mozartiene.

Peste 30.000 de bucuresteni s-au perindat in cele 9 zile de festival prin Piata Enescu, punctul fierbinte al festivalului.

Cafenele, schnitzele, bomboane Mozart, placinte, bere, vedete de odinioara si din zilele noastre. Toate au fost la MOZART FEST.

Personalitati ale vietii politice si mondene din Romania si-au facut aparitia discret sau mai putin discret la celmai elitist eveniment al verii.

Cristina Cioran, Silviu Biris, Crina Matei, Marius Mihalache, Cristian Samfira, Stefana Zamfirescu, Adriana Trandafir, Silviu Prigoana, Mona Musca si se pare – ca sub camuflaj – chiar si presedintele Traian B asescu au venit sa se bucure de Mozart.

Au fost 9 zile de muzica buna careau permis Romaniei sa intre in Europa mai repede cu 5 luni decat data oficiala, politica.

Tags: