”Final Four – Cei patru”, un nou format de succes

De: Cristiana Trifu / 26.02.2018, 12:48
  
”Final Four – Cei patru”, un nou format de succes
Antena 1 a achiziţionat licenţa formatului ”Final Four – Cei patru”, show-ul care schimbă complet regulile competiţiilor de talente. Pentru prima dată, cei patru finalişti vor fi deja anunţaţi încă din prima ediţie a emisiunii, iar lupta abia atunci începe!

”Final Four – Cei patru” vor fi selectaţi de un juriu format din nume relevante ale industriei muzicale din România, astfel încât fiecare va merita cu prisosinţă unul dintre cele patru scaune, însă nu îşi vor permite să se instaleze foarte comod!

Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a ”Final Four – Cei patru” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta. În fiecare ediţie a emisiunii, noi şi noi tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul îi vor provoca, astfel că niciunul dintre ”Cei patru” nu va fi în siguranţă! Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate voturile juraţilor, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului. 

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei patru” vine însă şi cu o mulţime de avantaje! Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

De partea cealaltă, în perioada emisiunii, ale cărei filmări vor începe în această primăvară, orice muzician care consideră că are talentul necesar se poate înscrie pentru a încerca să obţină un loc pe unul dintre scaune!

Un format nou de televiziune, ”Final Four – Cei patru” s-a dovedit deja un real succes în Statele Unite ale Americii şi în Rusia, ţări care au difuzat deja câte un sezon. Televiziunea FOX, care a difuzat varianta americană a show-ului a înregistrat recorduri de audienţă şi, în plus, ”Final Four” a devenit subiectul cel mai comentat pe reţelele de socializare din întreaga ţară.   
 

Tags: