Finala concursului Miss World 2006 va avea loc la Varșovia

Apropo.ro / 04.04.2006, 15:46
Finala concursului Miss World 2006 va avea loc la Varșovia
Finala concursului de frumusețe Miss World 2006 va avea loc la Varșovia, pe 30 septembrie, au anunțat organizatorii polonezi ai competiției, citați de AFP. Gala de premiere, care va fi retransmisa de numeroase televiziuni din întreaga lume, va avea loc la Teatrul

Finala concursului de frumusețe Miss World 2006 va avea loc la Varșovia, pe 30 septembrie, au anunțat organizatorii polonezi ai competiției, citați de AFP.

Gala de premiere, care va fi retransmisa de numeroase televiziuni din întreaga lume, va avea loc la Teatrul Mare din Varșovia, a declarat Elzbieta Wierzbicka, responsabil al biroului de organizare a concursului.

Cele 120 de finaliste vor sta în Polonia timp de o luna, de la 1 septembrie pâna la 1 octombrie.

O delegație a organizației Miss World se va deplasa în capitala poloneza la 23 aprilie pentru a aproba programul detaliat al concursului, a declarat sursa citata.

Anul trecut, etapa finala a Miss World s-a organizat în insulele Hainan din sudul Chinei. În decembrie, Miss Islanda, Unnur Birna Vilhjalmsdottir, o studenta în vârsta de 21 de ani, a fost aleasa Miss World 2005.

Mediafax