Finala de popularitate „Next Star”: magie şi dresură de câini, gimnastică şi teatru de păpuşi, acrobaţii la bară şi umor

De: Cristiana Trifu / 24.08.2018, 10:06
Finala de popularitate „Next Star”: magie şi dresură de câini, gimnastică şi teatru de păpuşi, acrobaţii la bară şi umor
Telespectatorii Antenei 1 îşi aleg favoritul, sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, la “Next Star”, în finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru. Cei 16 concurenţi ai serii vor putea fi votaţi printr-un sms la 1272, începând cu ora 20.00 şi până în momentul în care prezentatorul Dan Negru va spune „Stop vot”. Concurentul care va strânge cele mai multe voturi va primi Trofeul de Popularitate şi un premiu de 5000 de euro. Câştigătorul va fi ales exclusiv în urma votului telespectatorilor căci, de această dată, juraţii Pepe, Lidia Buble şi Dorian Popa vor avea doar un rol consultativ.

„E copleşitor să ştiu că-i întâlnesc şi îi prezint pe cei care peste 10-20 de ani vor fi marile vedete ale României. Mă simt ca un călător în timp. Vor dispărea şi se vor schimba toate, de la telefoane la net, dar talentul o să rămână. Despre talent e vorba în finala de popularitate”, spune Dan negru, prezentatorul show-ului.

Dans modern şi pe hoverboard, magie şi dresură de câini, gimnastică şi teatru de păpuşi, dansuri populare ucrainene şi româneşti, dar şi momente muzicale inedite, acrobaţii la bară şi umor, toate se vor regăsi pe scena Finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon.

46 de copii vor urca pe scena de la “Next Star”, individual sau cu trupa din care fac parte, în finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon al emisiunii. În marea competiţie vor intra: Sebi (6 ani) şi Dani (7 ani), din Bucureşti, cu un număr muzical, Davin Geambaşu (9 ani), din Bucureşti, cu un moment de percuţie şi de dans, David Petre (11 ani), din Ploieşti, cu un număr de pian şi umor, dar şi Gabriela Nicolae (8 ani), din Bistriţa, care va susţine un moment de dans modern. Mirela (5 ani) şi Kamelia (6 ani) din Chişinău vor cânta cum ştiu ele mai bine un hit al muzicii româneşti, Ana Beregoi (11 ani), din Orhei, va susţine un dans pe hoverboard, iar Giulia Tabără (11 ani), din Giurgiu, va cânta o piesă din repertoriul internaţional. Un număr de gimnastică a pregătit David Puicea (12 ani), din Bucureşti, pentru această finală, pe când Kozaciok, un grup format din 24 de copii, cu vârste între 8 şi 14 ani, din satul Bălcăuţi, judeţul Suceava, va aduce pe scena show-ului un dans popular ucrainean. Alexandra Şerban (14 ani), din Covasna vine să bată la toacă, Brothers Crew, din Bucureşti, adică şase copii, cu vârsta între 10 şi 14 ani, vin să danseze sub directa îndrumare a lui Piticu de la Simplu, iar Petru Olteanu (8 ani), din Bucureşti, să realizeze un număr de magie. Teo Angheluţă (6 ani), din Baia Mare, va face o dresură de câini, Diana Romaniuc (9 ani), din Bucureşti, a pregătit un număr de acrobaţii la bară, Dragoş Condescu (10 ani), din com. Secu, judeţul Dolj, aduce pe scenă un moment de teatru de păpuşi, pe când Andrei Ileana, un căluşar în vârstă de 11 ani, din judeţul Argeş, va juca alături de colegii din trupa Doina Bâscovului.

Cine va fi câştigătorul finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon, telespectatorii vor decide sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, numai la Antena 1.


 

Tags: