FINALA- Mihai Bendeac, după 5 sezoane la pupitrul de jurat ”iUmor”: ”Am avut atât de multe momente de cumpănă”

Apropo.ro / 25.05.2018, 10:57
FINALA- Mihai Bendeac, după 5 sezoane la pupitrul de jurat ”iUmor”: ”Am avut atât de multe momente de cumpănă”
Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la marea finală, românii vor afla cine este câştigătorul ”iUmor” din acest sezon!

De-a lungul acestui sezon, nu doar concurenţii, ci şi cei trei juraţi au avut parte de momente memorabile!  În acest timp, actorul Mihai Bendeac s-a bucurat să revadă foşti concurenţi sau să fie martor la debutul carierei altora. ”Am avut atât de multe momente de cumpănă în 2 ani şi jumătate, dar am fost şi martorul unor momente care au schimbat în mod clar vieţile unor oameni. Având experienţa asta în spate, ştiu când cineva are un moment glorios, care devine viral şi începând de a doua zi pleacă în turneu, viaţa i se schimbă şi devine celebru”, a spus Mihai Bendeac.

Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câştigătorul din acest sezon! Irinel şi Diana, Andrei Gîrjob, Sevi şi Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuş, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu sunt cei care se luptă de această dată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câştigătorii celor 11 ediţii îşi va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiţii aceştia aveau nevoie de două dintre voturile juraţilor pentru a ajunge la vot în aplicaţia ”iUmor”, în marea finală, concurenţii trebuie să îi convingă pe toţi trei, altfel sunt eliminaţi. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenţilor într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câştigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.