Finalista X Factor, Alexandra Crişan, în turneu cu trupa VUNK

Apropo.ro / 10.03.2015, 18:00
Finalista X Factor, Alexandra Crişan, în turneu cu trupa VUNK
A ajuns în finala X Factor, iar acum îşi trăieşte visul cu ochii. Alexandra Crişan a cucerit inimile românilor cu interpretările sale extraordinare din show-ul de la Antena 1 şi acum se pregăteşte să pornească prin ţară alături de trupa VUNK.
Emoţionată şi fericită în acelaşi timp, finalista X Factor declară că este nerăbdătoare să ajungă în nu mai puţin de 18 oraşe din ţară şi să cânte alături de băieţii de la VUNK.
 
”Turneul se cheamă „Înconjurul lumii” şi începe vineri, pe 13 martie, la Piteşti. Vom cânta împreună şi vom promova şi piesa „Minte-mă frumos”. Turneul acesta reprezintă foarte multe lucruri pentru mine, este o onoare să pot cânta cu băieţii de la Vunk, o uriaşă şansă ca oamenii să mă cunoască. Pentru mine, a fi pe scenă este cea mai mare bucurie şi sunt extrem de încântată că pot face ceea ce îmi place la un alt nivel”, mărturiseşte Alexandra.  
 
Foto: Facebook
 
Finalista de la X Factor mai spune că propunerea de a pleca în turneu cu VUNK a venit în urma participării sale în show-ul de la Antena 1. ”Cornel Ilie m-a auzit cântănd, apoi a luat legătura cu mine, ne-am întâlnit şi am început să discutăm despre piesa pe care ei o aveau scrisă de foarte mulţi ani, dar pentru care nu găsiseră încă o voce. Mi-a mărturisit că atunci când m-a auzit cântand la televizor şi-a dat seama că eu sunt vocea pe care o căuta. Cu băieţii mă înţeleg foarte bine şi mă bucur că sunt nişte oameni cu simţul umorului”, mai spune Alexandra. 
 
Imediat după X Factor, finalista lui Ştefan Bănică povesteşte că viaţa i s-a schimbat şi că a început deja să aibă foarte multe evenimente. ”Pe 5 şi 6 martie am fost invitata lui Ştefan Bănică în concertele de Ziua Femeii, iar acum mă pregătesc pentru concertul meu, susţinut cu bandul meu, care va avea loc joi, 12 martie, în Club Mojo din Capitală, începând cu orele 21.00, şi în care îl voi avea ca invitat special pe Alessio Paddeu, finalist şi el la X Factor. Pentru noi emisiunea asta a fost un nou start, o confirmare că trebuie să crezi în visul tău”, încheie Alexandra.