Finalista X Factor, Natalia Selegean, mesaj emoţionat pentru bunica sa

De: Nicoleta Nicolae / 06.04.2015, 08:00
Finalista X Factor, Natalia Selegean, mesaj emoţionat pentru bunica sa
Artista a avut parte de evenimente intense. Plecata in weekend la Oradea, Natalia Selegean a urcat pe scenă pentru a-şi onora oblogaţiile de artist, după care alături de soţul ei au serbat-o pe buni, adică pe bunica Nataliei care a aniversat 83 de ani. Naty a fost la Vărăşeni , satul bunicii unde şi-a petrecut cele mai frumoase vacanţe în copilărie.

Cu această ocazia, artista a scris un mesaj extrem de emoţionant pe facebook: ” La mulţi ani bunicutza mea dragă… Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru tot ce m-ai învăţat şi pentru toate rugăciunile tale din care nu lipsim niciodată… Aş vrea să stea timpul în loc şi să te am în viaţa mea pentru totdeauna… Să fii sănătoasă şi fericită!!!”.

Toţi fanii o cunosc pe Buni pentru că acesta a venit la X Factor să-şi susţină nepoata cu cea mai delicioasă oală de sarmale pentru întreaga echipă. La mulţi ani, buni!

Cel mai noi single al artistei se numeşte My vow: https://www.youtube.com/watch?v=xRfSVMrTZjU la care a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea şi Toma Alexandru.