Finaliştii Galelor LIVE „X Factor”, în concerte alături de mentorii lor

De: Cătălina Matei / 06.12.2016, 12:18
Finaliştii Galelor LIVE „X Factor”, în concerte alături de mentorii lor
Din sute de concurenţi sosiţi la audiţii, numai 8 au ajuns în Galele LIVE „X Factor”, care încep la Antena 1 vinerea aceasta, de la 20.30. Iar intrarea în această etapă a show-ului înseamnă pentru ei o schimbare majoră şi o imensă oportunitate pentru carierele muzicale la care visează. Nu numai că lucrează alături de unii dintre cei mai mari şi de succes artişti de la noi, dar au ocazia să şi cânte cu ei sau să îi însoţească în concerte.
Aşa se face că Loredana Anghelache a avut deja ocazia să cânte alături de Horia Brenciu pe scena Sălii Palatului, în cadrul concertului pe care acesta l-a susţinut la Bucureşti în noiembrie. Emoţiile au fost mari pentru Loredana, dar bucuria de a fi pe scenă cu mentorul său pe măsură. Şi misteriosul jurat de la Carla’s Dreams are planuri cu cele două fete din grupa sa, Izabela şi Olga, care l-au însoţit deja în backstage în concertele trupei şi pentru care se gândeşte la următorii paşi. Fetele sunt înconjurate de un adevărat staff care se ocupă de ele, la indicaţiile mentorului lor. Delia a susţinut aseară un super concert la Sala Palatului, iar cei doi concurenţi din grupa sa, Raul şi Emilian, şi-au susţinut diva în culise, acolo unde au putut observa toată desfăşurarea de forţe din spatele unui astfel de eveniment. Iar week-endul acesta vine rândul lui Ştefan Bănică să continue tradiţia în deja celebrele sale concerte de Crăciun, în care îşi vor face loc şi grupurile pe care le coordonează la „X Factor”.
 
Vinerea aceasta, pe 9 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează prima Gală LIVE „X Factor”. Horia Brenciu intră în concurs cu Marcel Roşca şi Loredana Anghelache, Delia cu Raul Eregep şi Emilian Nechifor, Carla’s Dreams cu Izabela Siminon şi Olga Verbiţchi, iar Ştefan Bănică cu Oscar şi Miruna (Apollo) şi 3 O’Clock. În plus, lor li se va alătura în Gale şi cel de-al nouălea concurent, cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în aplicaţia X Factor, iar numele lui va fi dezvăluit în ediţia de vinerea acaeasta.