Finalizarea proiectului „Jurnalism cetățenesc – Șansa pentru ocupare – JETOP”

De: Dragos Tanase / 17.07.2012, 14:00
Finalizarea proiectului
S.C. Mediafax S.A. anunță organizarea conferinței de încheiere a proiectului „Jurnalism cetățenesc - Șansa pentru ocupare - JETOP" ID contract POSDRU/106/5.1/G/75858, pe care l-a implementat în calitate de beneficiar împreună cu partenerul său, Fundația pentru Educație și Dezvoltare MediaPro, în perioada februarie 2011-iulie2012.

Proiectul JETOP este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Obiectivul principal al proiectului a fost creșterea ratei de ocupare la nivelul regiunii București-Ilfov prin atragerea și menținerea unui număr ridicat de persoane pe piața muncii.

Scopul acestei conferințe este acela de a prezenta rezultatele activităților desfășurate în perioada de implementare a proiectului.

Activitățile s-au adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, din care 40 de șomeri de lungă durată, și au cuprins: analize de nevoi și oportunități pe piața muncii din sectorul media, sesiuni de consiliere și orientare profesională, programe de formare profesională pentru ocupațiile de reporter și fotograf, sesiuni de evaluare a cunoștințelor și dezvoltarea unui instrument inovativ de consolidare a competențelor foto, o platfomă on line de e-learning http://e-foto.scoalamedia.ro/

Conferința de încheiere a proiectului va avea loc joi, 19 iulie 2012, începând cu orele 10.00, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Sala Platinum Grand Ballroom.