Finlandezii de la TURISAS se alătură Festivalului METALHEAD Meeting 2015

Apropo.ro / 02.02.2015, 08:00
Finlandezii de la TURISAS se alătură Festivalului METALHEAD Meeting 2015
Trupa finlandeză de folk/power metal, TURISAS, va cânta în cadrul festivalului de 4 zile, METALHEAD Meeting, festival ce va avea loc între 11 şi 14 iunie 2015 la Cotroceni Open Air, în Bucureşti.

Formată acum aproape 20 de ani, TURISAS combină perfect folk metalul cu power metalul şi cu symphonic metalul, ţinând capul de afiş al marilor festivaluri internaţionale, la fel cu o va face şi la METALHEAD Meeting!

Cu solouri cantate pe vioara electrică şi o costumaţie de scenă specifică ce include armuri şi costume războinice, finlandezii vor oferi pe 12 iunie un show spectaculos pe care fanii cu siguranţă nu îl vor uita. În curând vom anunţa şi marele headliner de pe 12 iunie pentru a avea o seară perfectă unde berea rece TIMIŞOREANA va curge în valuri!

Turisas au patru albume la activ, un DVD şi mai multe single-uri, cel mai recent lansat în 2013, album ce a urcat în topurile internaţionale pe cele mai înalte poziţii. Piesa de pe albumul omonim din 2011, “Stand Up And Fight”, a totalizat până acum peste 7 milioane de afişări pe Youtube, întărind (dacă mai era nevoie) numele trupei pe piaţa internaţională de profil.

Numele de Turisas este inspirat dintr-un antic zeu finlandez al războiului şi credem că asta spune totul despre trupa !

TURISAS se adăugă afişului format până acum din Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Triptykon, Primordial, Lacrimas Profundere, CARGO, Antimatter, Dew Scented, Demonical, Centinex şi mulţi mulţi alţii. Multe alte trupe vor fi anunţate în curând!

Festivalul METALHEAD Meeting 2015 îşi deschide porţile pe 11  iunie 2015 şi le promite fanilor un festival de 4 zile cu peste 30  de trupe, dintre care nouă headlineri de talie internaţională, o parte în premieră în România! Aşa că în perioada 11-14 iunie nu vă faceţi planuri, nu plecaţi din Bucureşti, pentru că la fel cum am făcut-o şi la precedentele 3 ediţii, vă pregătim un lineup de zile mari cu o atmosferă pe măsură! Prima seară este dedicată celor 30 de ani de CARGO (joi, 11 iunie – dată pentru care există şi bilete de o singură zi) iar celelalte trei zile, trupelor de metal invitate la festival ! Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

BILETE

Abonamentele de patru zile sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro şi în reţelele IaBilet, Eventim, Myticket şi Bilete.ro – Mag. Muzică, Uman, Senia şi Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Poşta Română la următoarele preţuri:

– abonament Acces General – 4 zile – 99 lei
– abonament Golden Circle – 4 zile – 129 lei
–  abonament Meet & Greet (poze şi autografe cu trupele) + Golden Circle – 4 zile – 250 lei
 
Preţurile abonamentelor sunt valabile până pe 2 aprilie 2015, apoi acestea vor costa 119 lei AG şi 149 lei Golden Circle.
 
Începând cu 11 iunie, abonamentele  de patru zile Acces General vor costa 140 de lei respectiv 180 de lei Golden Circle, cu loc în fata scenei.

Cotroceni Open Air este o locaţie nouă de evenimente, openair, de peste 20 000 de metri pătraţi situată pe Bd. Vasilea Milea nr. 4 exact în spatele AFI Pallace Cotroceni.

Un eveniment marca METALHEAD  oferit de TIMIŞOREANA şi powered by ROCK FM, Sunete şi Zile şi Nopţi

www.facebook.com/METALHEADMeeting
www.metalhead.ro/mhm/