Firea vs. Chișu, familie sau burlacie?

Apropo.ro / 13.02.2006, 16:12
Firea vs. Chișu, familie sau burlacie?
Apropo TV i-a provocat la un dialog despre Valentine's Day pe Gabi Firea și Dan Chișu. O familista și un burlac. Ce-a ieșit? O discuție savuroasa despre iubire și libertatea în cuplu, despre cat de importanta e viața sexuala și ce înseamna sa pui

Apropo TV i-a provocat la un dialog despre Valentine’s Day pe Gabi Firea și Dan Chișu. O familista și un burlac. Ce-a ieșit? O discuție savuroasa despre iubire și libertatea în cuplu, despre cat de importanta e viața sexuala și ce înseamna sa pui capul pe perna alaturi de omul care conteaza.

Așadar… Ne-am întalnit la restaurantul lui Dan Chișu, Esperanto, într-o vineri dimineața. În timp ce Dan tocmai ne povestea de hotelul de gheața de la Balea (unde filmase ceva cu o zi înainte), Gabi cauta (disperata aproape) locul unde ne aflam. Cand, în sfarșit, a aparut, s-a nascut un dialog de zile mari. Culmea e ca amandoi gandesc aproape la fel despre relație, așa ca nu a reușit niciunul sa-l convinga pe celalalt ca varianta sa de viața este cea mai buna.

G.F: Ideea e ca Dan și soțul meu se cunosc din copilarie, deci daca ma convinge sa divorțez, va ști care-i explicația, se va duce direct: „Dan, tu sa-mi faci așa ceva, tocmai tu?”

D.C.: Eu cred ca ar fi mult mai important, în dialogul cu tine, sa ma convingui tu pe mine. Eu sunt cel pierdut.

G.F.: Pai, eu te-aș putea convinge cel mai bine, prezentandu-ți o sora de-a mea. Numai ca amandoua sunt maritate.

Apropo: Cum vedeți fiecare dintre voi sarbatoarea asta, Valentine’s Day?

G.F.: Sa înceapa Dan, pentru ca la el este în fiecare zi Valentine’s Day.

D.C.: Sa nu exageram.

G.F.: Te rog sa nu-ți strici imaginea, ca eu așa te știu, și nu vreau sa ți-o afectezi, spunand ca tu de fapt croșetezi.

D.C.: E o imagine falsa, eu sunt mult mai timid decat ați putea crede. Și, am realizat ca din cauza imaginii asteia, e foarte greu sa ma duc la o fata, pe strada, chiar daca-mi place, și sa-i cer numarul de telefon, ca ar zice: „Hai, dom’le, lasa-ma cu chestiile astea”.

G.F.: A cata pe agenda, nu?

D.C.: Da. Știi care e bancul meu favorit? Este tipul care dupa ce face dragoste cu o partenera, se duce la agenda și tipa-i zice: „Pai, ce ma treci și pe mine?”, la care el îi spune: „Nu te trec, te șterg”. Așa ca, sunt barbați care au… instinctul de cuceritor. Barbatul, în general, dupa mai multe trofee, și-a schimbat cumva atitudinea și ajunge sa vaneze anumite personalitați. Am vazut și fete care vaneaza anumiți barbați, exista o vanatoare. Te-ai dus în Dorobanți, la cafeneaua aia acolo, ai vazut…?

G.F.: Da’ nu ma mai duc, dupa ce mi-am dat seama.

D.C.: E un targ, acolo e targ de fete. Acolo vin toate și vorbesc. Și acolo vin fotbaliști… Banuiesc, pentru ca voi sunteți puțin mai inteligente decat noi, v-ați dat seama ca ei sunt cel mai ușor de „înșurubat”… Eu am declarat dintotdeauna ca barbatul (poate sunt subiectiv, nu știu) este poligam din naștere.

Apropo: Și femeia?

D.C.: Femeia este mai puțin poligama… Doar o femeie foarte puternica și-a bagat picioarele, între ghilimele, și a spus: „Nu ma intereseaza, e viața mea”.

G.F.:Eu cred ca suntem niște indivizi liberi. Oricand putem sa rupem certificatul de casatorie și sa ramanem tot acolo daca vrem sau daca nu, putem sa plecam.

D.C.: Am vazut, am trait e adevarat, dar oricat de frumoasa ar parea chestia asta cu libertatea, sa știți ca în fiecare zi vine și ora 20, vine și ora 24, și oricate persoane ar fi în jurul tau, la un moment dat pot sa fie 100, tot singur ramai.

Citește doar în continuarea discuției dintre Gabriela Firea și Dan Chișu

Tags: