Firma Porsche, dată în judecată pentru moartea lui Paul Walker și a lui Roger Rodas

De: Carmen Ulian / 14.05.2014, 09:30
Firma Porsche, dată în judecată pentru moartea lui Paul Walker și a lui Roger Rodas
Văduva lui Roger Rodas a dat în judecată firma Porsche pe care o consideră vinovată directă pentru moartea iubitului ei, dar și a actorului Paul Walker.

Kristin Rodas a despus actele in instanță și acuză compania că mașina pe care o conducea soțul ei Roger Rodas – fost pilot de curse, un Porsche Carrera GT din 2005, nu era dotat cu un sistem eficient de anticoliziune și nu avea nici un dispozitiv de siguranță a rezervorului de combustibil. În documentele depuse la Curtea Supremă din Los Angeles, Kristin mai spune că dacă aceste lucruri existau, cei doi ar fi trăit astăzi.

Dispozitivul de siguranță de la rezervor este comun mașinilor de curse și previne incendiul la impact. Femeia mai adaugă multe alte plângeri referitoare la produsul pe patru roți al companiei și o acuză de faptul că nu-și previne clienții.

Paul si Roger accident

„Carrera GT este mașină de curse așa cum suntem noi toți piloți profesioniști”, a mai scris văduva lui Roger în actele depuse.

În ce privește viteza cu care conducea Roger mașina, Kristen spune că avea 55 km/h, în timp ce investigațiile ulterioare accidentului mortal arată că acul era undeva între 80 și 93 km/h.

Kristine Rodas și-a angajat unul dintre cei mai buni avocați de la Hollywood, Mark Geragos, pentru a se lupta cu Porsche, companie pe care o acuză de neglijență, răspunzătoare de moartea celor doi și de nesiguranța produselor comercializate.