Fiţă! Gabriela Cristea, casă de vis! Are piscină în formă de chitară

De: Cătălina Matei / 09.09.2016, 14:51
Fiţă! Gabriela Cristea, casă de vis! Are piscină în formă de chitară
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au construit o casă de vis la marginea Bucurestiului. Imobilul este fix pe placul lor. Cei doi îndrăgostiţi au reuşit să-şi pună în practică toate visurile.

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

“Am inceput sa facem vila anul trecut, dar nu o terminam nici anul acesta, abia anul viitor, vom locui acolo. E adevarat, am ridicat aproape trei sferturi din casa si arata, in acest stadiu, asa cum ne-am dorit, dar mai este mult de munca. La constructia ei am participat amandoi, ne-am completam mult, fiindca, sincer, ne-a facut si placere. El a fost mult mai activ pe partea de negociere, iar in ceea ce ma priveste, am avut un cuvant decisiv la finisajele si multe idei”, a declarat prezentatoarea pentru wowbiz.ro.

Cum arăta Gabriela Cristea la debutul în televiziune

“Va fi o casa sigura din toate punctele de vedere. In plus, vom avea acolo si o pivnita foarte mare, asa ca vom putea traim linistiti pana la adanci batraneti, chiar daca Doamne fereste, vine vreun bombardament. Culmea este ca Tavi a cerut ca o extravaganta tipului care se ocupa cu partea electrica sa ii traga si in pivnita cablu si internet”.

“Vom face si doua camere pentru bebelusi. Deocamdata, sunt in proiect, e adevarat, iar copiii – la fel, dar cu siguranta, dorintele noastre se vor indeplini curand. Noi ne dorim sa fim parinti, o luam pas cu pas, si anul viitor, nu se stie ce se va intampla”.