Fitness pe ritmuri de manele, un nou trend în Italia

Apropo.ro / 21.08.2012, 15:00
Fitness pe ritmuri de manele, un nou trend în Italia
O timișoreancă promovează în Italia fitnessul pe ritmuri de manele. Și nu duce lipsă de cliente...

Mihaela Vlad, fostă gimnastă, locuiește în Italia de 15 ani. Ea a inventat noua disciplină sportivă – manelele fitness, pentru italiencele care vor să se mențină în formă.

Femeile preferă melodiile cu ritm alert, care le dau energie în timp ce își lucrează diferite părți ale corpului„, a declarat românca.

Avem un repertoriu larg, cu piese de Vijelie, Salam, Guță, alți maneliști. Manelele le luăm de pe internet, DJ-ul le adaptează și le combină pentru programul de o oră de fitness. I-am anunțat și pe maneliștii noștri de ceea ce facem, și chiar dacă nu au răspuns, cred că se bucură„, spune Mihaela.

O ședință de fitness pe ritmuri de manele costă 50 de euro, iar disciplina a fost omologată de Federația Italiană de Sport.

Mai mulți antrenori italieni i-au cerut timișorencei să îi învețe manelele fitness. Elena-MIhaela Vlad este instructor de nivel trei (master) de pilates, shidokan (doi dan), fitness (aerobic).

În luna mai a acestui an, Mihaela Vlad a participat la cea de-a 7-a ediție a Wellness Rimini, un eveniment dedicat mișcării și sportului.