Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince, si-a vazut tatal murind

De: Dragos Tanase / 24.07.2009, 15:22
Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince, si-a vazut tatal murind
Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince, a vazut ce s-a petrecut in ziua mortii tatalui sau, obligat sa fie martor.

Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince, a vazut tot ce s-a petrecut in ziua mortii tatalui sau, obligat fiind de medicul Conrad Murray sa asiste la resuscitarea tatalui sau, au declarat membrii familiei.

Doctorul se apara, spunand ca el doar dorea sa aiba un martor care sa poata da marturie despre faptul ca l-a resuscitat pe Michael si ca a facut tot posibilul pentru salvarea acestuia.

Tot membrii familiei au declarat ca politistii au pus cap la cap fiecare secunda din ultimele 12 ore de viata ale lui Michael Jackson.

Starul american a murit in data de 25 iunie, in urma unui stop cardiac, la domiciliul sau din Los Angeles.

Citeste declaratia unui prieten de familie, despre acest incident, pe ProFM.ro!

Copiii lui Michael Jackson vor fi crescuti de o matusa

Cei trei copii ai lui Michael Jackson, Michael Joseph Jackson jr. (12 ani), Paris Michael Katherine Jackson (11 ani) si Prince Michael Jackson II ("Blanket", in varsta de 7 ani), vor fi crescuti de matusa lor Rebbie Jackson, chiar daca mama starului, Katherine Jackson, a primit custodia provizorie a micutilor, informeaza tmz.com, citat de Mediafax.

Rebbie Jackson, in varsta de 59 de ani, locuieste in Las Vegas impreuna cu iubitul ei, cu care are o relatie de peste 20 de ani.

Citeste mai multe detalii, pe Mediafax.ro!