Fiul Iulianei Tudor are stofă de pilot – FOTO

Apropo.ro / 18.05.2018, 14:25
Fiul Iulianei Tudor are stofă de pilot - FOTO
Puţină lume ştie că fiul Iulianei Tudor, în vârstă de 7 ani, este pasionat de maşinuţe şi cursele de Formula 1. Vedeta si-a dus baiatul din nou la Disneyland Paris, iar Tudor a fost extrem de incantat.

“Pentru Tudor, prima vizită în celebrul parc de distracţii a fost una de neuitat. I-am promis că vom reveni la Disney şi iată că ne-am ţinut de cuvânt. Lui Tudor îi place foarte mult aici, dar şi nouă, părinţilor. Adoră cursele de maşini, îi place foarte mult să conducă. Apoi, îi plac piraţii şi toate poveştile legate de Piraţii din Caraibe şi este fascinat de tot ce înseamnă Star Wars. În rest, foarte multă îngheţată şi jeleuri”, povesteste Iuliana Tudor .

Lumea poveştilor prinde viaţă la Disneyland, fiul Iulianei Tudor bucurându-se din plin de ofertele propuse de celebrul parc de distracţii european.

Din această săptămână, Iuliana Tudor le dă întâlnire telespectatorilor cu „Vedeta populară” sâmbăta şi duminica, de la ora 21.00. Ediţiile 4 şi 5 ale celui de-al doilea sezon al concursului interpreţilor de folclor care îşi doresc să devină „Vedeta populară” sunt difuzate la TVR 1 pe 19 şi 20 mai, de la ora 21.00.