Fiul lui Hugh Hefner, arestat pentru că și-a bătut iubita

De: Gabriela Voicu / 14.02.2012, 14:32
Iepurașul Playboy Claire Sinclair a obținut ordin de restricție împotriva fiului lui Hugh Hefner, Marston.

Marston, fiul cel mare al proprietarului Playboy, Hugh Hefner, a fost reținut de polițiști, în noaptea de duminică spre luni, după ce ar fi agresat-o pe iubita lui, Claire Sinclair, Playmate-ul anului 2011.

A fost primit un apel pe numărul de urgență 911 de la reședința lui Marston Hefner în Pasadena, California. Telefonul a fost dat de Claire care a susținut că a fost atacată de Hefner. Fata prezenta semne clare de violență pe corp.

Marston si Hugh Hefner

Marston susține că într-adevăr a avut o discuție aprinsă cu iubita lui, însă neagă că ar fi lovit-o pe aceasta. Surse din anturajul celor doi au povestit însă, pentru TMZ.com, că Marston a lovit-o cu pumnii în față, cu picioarele în stomac și apoi nu i-a dat voie să plece din casă.

Marston a fost reținut de polițiști pentru violență domestică și a fost eliberat pe cauțiune, fixata la 20.000 de dolari.

Claire Sinclair

Claire a petrecut mai multe ore într-o secție de poliție din Pasadena, California, unde a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat. Aceștia au cerut emiterea unui ordin de restricție valabil trei zile, pentru a-i oferi fetei timp să-și mute lucrurile din casa agresorului. Ea a declarat că intenționează să se mute cât mai repede, dar mai are nevoie de timp, așa că se va prezenta în fața unui judecător pentru a-i cere extinderea ordinului de restricție.

Claire l-a contactat pe Hugh Hufner, fondatorul imperiului Playboy, pentru a-i spune ce s-a întâmplat. Acesta s-a arătat foarte dezamăgit de fiul său. Clare Sinclair are 20 de ani și a fost aleasă Playmate-ul anului 2011. Ea și Marston formează un cuplu din august 2010.