Fiul lui Ioan Avram Mureșan, găsit mort în Kenya

De: Dragos Tanase / 10.09.2012, 09:55
Fiul lui Ioan Avram Mureșan, găsit mort în Kenya
Dan Mureșan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureșan, a fost găsit mort într-un apartament din Nairobi (Kenya), au precizat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse neoficiale.

MAE a comunicat, duminică, la solicitarea MEDIAFAX, că, sâmbătă, Ambasada României la Nairobi/Kenya a fost informată „de către un coleg de serviciu al unui cetățean român că trupul neînsuflețit al acestuia ar fi fost găsit într-un apartament din districtul Nairobi”.

Ambasada României face „toate demersurile necesare pentru obținerea de la autoritățile locale, în cel mai scurt timp posibil, a informațiilor oficiale privind decesul cetățeanului român”.

Dan Mureșan, fiul lui Ioan Avram Mureșan

Dan Mureșan, fiul lui Ioan Avram Mureșan

„De asemenea, Ambasada se află în legătură atât cu reprezentanții companiei angajatoare, cu firma de pompe funebre, precum și cu persoana de contact din partea familiei din țară, în vederea oferirii de asistență consulară pentru emiterea tuturor documentelor necesare și a facilitării transportului în țară a trupului neînsuflețit al persoanei decedate”, se mai precizează în comunicarea MAE.

În acest moment, Ioan Avram Mureșan este închis la Penitenciarul Gherla, fiind condamnat la trei ani de îcnhisoare cu executare, alături de Decebal Traian Remeș, pentru deturnare de fonduri.

Află ce căuta fiul lui Mureșan în Kenya, pe Mediafax.ro