Fiul lui Michael Jackson a debutat ca reporter

De: Gabriela Voicu / 19.02.2013, 14:30
Fiul lui Michael Jackson a debutat ca reporter
Prince Michael Jackson (15 ani), unul dintre copiii regretatului cântăreț Michael Jackson, a debutat ca reporter pentru emisiunea tabloidă "Entertainment Tonight".

Deși ca moștenitor al lui Michael Jackson tânărul Prince Michael Jackson nu ar fi nevoit să muncească, adolescentul a debutat ca reporter pentru emisiunea tabloidă „Entertainment Tonight”.

După ce jurnalista Brooke Anderson l-a învățat cum să se descurce cu camera, Prince Michael a înregistrat primul său interviu, pe tema remake-ului „The Wonderful Wizard of Oz”.

„Entertainment Tonight” va transmite pasaje din material în cursul acestei săptămâni.

Michael Jackson a avut trei copii: Prince, Paris și Blanket, care au fost ținuți departe de lumina reflectoarelor până după moartea megastarului.

Din 2009 încoace, însă, Prince și Paris au avut mai multe apariții publice, majoritatea legale de imaginea tatălui lor.

În februarie 2010, la vârsta de 12 ani, Prince Jackson a ridicat un premiu Grammy pentru întreaga carieră, în onoarea lui Michael Jackson, iar în 2011 a semnat replicile unor jachete purtate de tatăl său în videoclipurile „Beat It” și „Thriller”, care ulterior au fost vândute pe Amazon.com.

„Vreau să devin producător, regizor, scenarist și actor”, a declarat Prince, care dorește să câștige bani prin propriul efort, chiar dacă va moșteni milioane de dolari de la tatăl său.