Fiul lui Ștefan Bănică și Emilia Popescu, în noul sezon „Te cunosc de undeva”

De: Ana Obretin / 08.01.2021, 14:52
Fiul lui Ștefan Bănică și Emilia Popescu, în noul sezon

Cel de-al 16-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” este în pregătire, 11 concurenți, printre care fiul lui Ștefan Bănică, Emilia Popescu și Mirela Vaida, urmând să participe la show-ul difuzat de Antena 1.

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Astfel, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va participa alături de Raluka.

Reacțiile vedetelor participante nu s-au lăsat așteptate. Pentru Emilia Popescu, proiectul înseamnă întâi de toate bucuria întoarcerii la prima sa dragoste, în timp ce Pepe spune că în show se simte ca acasă. Pentru prima oară participant la un astfel de show, Radu Ştefan Bănică a primit cu bucurie propunerea de a participa în sezonul cu numărul şaisprezece. „Show-ul Te cunosc de undeva este o experienţă artistică importantă, o mare provocare pentru mine, care sunt la început de drum”, potrivit unui comunicat remis Apropo.

CITEȘTE ȘI: Sezonul al 11-lea „Românii au talent” debutează pe 5 februarie

FOTO: Antena 1