Fiul lui Traian Berbeceanu a lansat o nouă melodie intitulată „Ai plecat”

De: Andra Voiculescu / 05.02.2021, 11:51

Traian Berbeceanu a distribuit ieri pe Facebook videoclipul ultimei melodii lansate de fiul său, Bogdan, în colaborare cu Sandra, intitulată „Ai plecat” și a menționat în descrierea acesteia: #fiul_16ani.

Berbeceanu Jr. nu se află la prima sa apariție de acest gen. Acesta are propriul canal de YouTube cu aproape 2000 de abonați, iar în 2019 a lansat o piesă hip-hop despre momentul arestării tatălului său: Momente grele.

Traian Berbeceanu, actualmente prefectul capitalei, a fost șef al BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate) Alba Iulia între 2005 și 2013, când a trebuit să plece în urma unei anchete a DIICOT.

A stat în arest din 24 octombrie până în 26 noiembrie 2013, fiind acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

Berbeceanu a fost achitat în 2016, fiind găsit nevinovat pentru faptele de luare de mită, sprijinire grup infracțional organizat, spălare de bani, fals în declarații, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013.

Ulterior a fost numit șef de cabinet al ministrului de Interne iar în octombrie 2020 a fost numit prefect al Capitalei.

Sursa foto: captură video

CITEȘTE ȘI:

Poliţistul Marian Godină s-a căsătorit! Soţia, superbă! Naşul este Traian Berbeceanu – FOTO – Apropo.ro (apropotv.ro)