Fiul Romaniţei Iovan, „viitorul manechin al României!” Seamănă cu regretatul Adrian Iovan? – FOTO

De: Cristiana Trifu / 15.11.2017, 15:00
Fiul Romaniţei Iovan, „viitorul manechin al României!” Seamănă cu regretatul Adrian Iovan? - FOTO
S-au împlinit patru ani de când Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în teribilul accident aviatic petrecut în Munţii Apuseni.

Ful regretatului Adrian Iovan şi al Romaniţei Iovan, Albert,  s-a transformat într-un adolescent superb. Recent, băiatul a realizat un pictorial iar comentariile din partea fanelor au venit imediat: „Superb!”, „Viitorul manechin al României!”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de admiratoare.

Dieta Romaniţei Iovan. Cum se menţine în formă la 52 de ani? Vedeta are un singur viciu

Cum arăta Romaniţa Iovan în urmă cu 24 de ani, la debutul în modelling

Dezlănţuită alături de iubit! La 51 de ani, Romaniţa Iovan face senzaţie! – FOTO

Cum arăta Romaniţa Iovan când prezenta moda, cu decenii în urmă!

Romaniţa Iovan, imagini de arhivă

Romaniţa Iovan a vorbit în cadrul unui interviu despre fiul său, dezvăluind că are înclinatţi deosebite spre matematica: „Albert este bine, sunt tot timpul după el, am grijă să nu îi lipsească nimic. Nu este un băieţel care stă după fusta mamei, dar trebuie dus la şcoală, luat de la şcoală. Învaţă bine, sunt mulţumită, cel mai bun este la matematică, aşa mi-a spus doamna profesoară. Acum dacă îl întrebi pe băiatul meu ce vrea să devină o să îţi spună că îşi doreşte să fie YouTuber, dar este foarte bun şi la Lego, am văzut că are logică, ca să construiască. Mi-a mai spus că vrea să devină arhitect, dar o să vedem”, a declarat Romaniţa Iovan.