Fiul si fiica lui Larry King au murit la 3 săptămâni distanţă unul de celălalt

De: Andra Voiculescu / 27.08.2020, 16:33
Fiul si fiica lui Larry King au murit la 3 săptămâni distanţă unul de celălalt

Fiul si fiica celebrului moderator american de talk-show-uri, Larry King, au murit la doar câteva săptămâni distanţă unul de celălalt, informaţia fiind confirmată chiar de Larry King.

Pe 28 iulie, fiul său, Andy King, în vârstă de 65 de ani, a murit în urma unui atac de cord (Fox News specifică că a fost un fiu adoptat). Iar pe 20 august, Chaya King, în vârstă de 52 de ani, a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar.

„Ambii erau oameni buni, cu suflet mare şi li se va duce lipsa. Pierderea lor mă face să mă simt nelalocul meu. Niciun părinte nu ar trebui îşi îngroape copilul. Eu şi familia mea vă mulţumim pentru mesaje. În acest moment, avem nevoie de timp pentru a ne vindeca”, a scris Larry King pe o reţea de socializare.

Ambii copii erau din căsătoria lui King din 1961 cu Alene Atkins. Cuplul a divorţat şi s-a recăsătorit în 1967, înainte de a divorţa din nou în 1971.

King şi Chaia au fost co-autorii unei cărţi pentru copii, intitulată „Daddy Day, Ziua Fiicei”, în 1997, povestind experienţele lor cu divorţul.

Larry King, în vârstă de 86 de ani, este realizator al emisiunii „Larry King Now” de la Ora TV, unde intervievează celebrităţi, lideri mondiali şi vedete de pe internet.

Din 1985 până în 2010, a fost gazda emisiunii “Larry King Live” de pe CNN.

King mai are trei copii – fiii Larry Jr., Cannon şi Chance.

 

 

Sursa foto: Instagram/larrykingnow

Tags: