Fiul Zinei Dumitrescu: „Mama vrea sa fie lasata in pace”

Apropo.ro / 09.01.2012, 12:30
Fiul Zinei Dumitrescu:
Catalin Negreanu, fiul creatoarei de moda Zina Dumitrescu, transmite presei ca mama lui este sanatoasa, dar isi doreste sa nu mai relationeze cu presa, pentru o perioada.

Fiul creatoarei de moda Zina Dumitrescu, Catalin Negreanu, este cel care a dat detalii privind cazarea ei intr-un centru de ingrijire pentru varstnici, dar si faptul ca este sanatoasa si ca isi doreste liniste.

Zina Dumitrescu a trecut prin momente grele, dupa ce al treilea sot a decedat.

In urma cu trei ani, Zina a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor, preferand o viata mai linistita si lipsita de haosul cotidian. Desi s-a vehiculat ca Zina Dumitrescu ar fi fost internata cu forta, aceste declaratii nu sunt decat rautacioase.

Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu

„Stiam ca voi pleca de Sarbatori din tara si i-am spus mamei ca decat sa stea singura e mai bine pentru ea sa mearga intr-un loc unde sa fie ingrijita 24 de ore din 24. La inceput nu stia despre ce anume e vorba, dar n-a fost dusa acolo cu forta… Am fost recent in fata centrului (de ingrijire – n.r.) si am dat declaratii presei, iar oamenii s-au calmat”, a declarat Catalin.

Dupa anul 2009 mama s-a retras din viata publica si asta, din pacate, nu intelege nimeni din presa. Ea nu-si mai doreste nici sa dea interviuri, nici sa mai apara la televizor. Vrea sa fie linistita si lasata in pace”, a mai declarat Catalin Negreanu.

Este de stiut ca Zina nu va ramane in acel centru definitiv, ci doar pentru o perioada, dupa care va reveni acasa, in locuinta din Bucuresti.

E vorba de o situatie temporara, de cateva saptamani. Inca nu avem o data exacta pentru externare, dar se simte foarte bine acolo, e OK, beneficiaza de o ingrijire excelenta, e rasfatata, mananca foarte bine”, spune Catalin.

Se zvoneste ca la centrul privat unde este cazata Zina Dumitrescu, o luna de gazduire ar costa in jur de 3.500 de lei.