Flick – Domnul Rimă se alătură show-ului „Zaza Sing”

Apropo.ro / 29.03.2017, 14:25
Flick – Domnul Rimă se alătură show-ului „Zaza Sing”
Flick – Domnul Rimă, cunoscutul DJ de la Radio ZU, se alătură din 5 aprilie echipei show-ului „Zaza Sing”. Acesta va apărea pe scenă lângă prezentatorul Liviu Vârciu pentru a se juca cu rimele versurilor în diverse probe ale concursului. Maestru al cuvintelor, Flick are misiunea de a încurca versuri şi de a le face viaţa grea concurenţilor.

„În formatul de afară nu există un personaj cum sunt eu în show, dar tocmai pentru că nu e nimic copiat, ci adaptat, noi l-am introdus. Mă veţi vedea în probe de sine stătătoare, în care încurc concurenţii prin faptul că schimb anumite versuri originale cu altele care par de acolo, dar sunt cu totul altceva. Dar mă veţi vedea şi în interacţiune cu Liviu, cu concurenţii, cu vedetele, cu intervenţii de la pupitrul meu din public, intervenţii care au legătură cu versurile, cu inventat versuri. Cu Liviu mă ştiu de ceva vreme, am mai lucrat împreună, cu Mona Segall e însă prima oară când lucrez, dar avem o chimie frumoasă. Suntem la început şi petrecem împreună destul de mult timp la filmări. E un pic obositor, pentru că eu sunt dimineaţa şi după-amiaza la Radio ZU, dar e frumos”, spune Flick.

La rândul lui, Liviu Vârciu spune: „La „Zaza Sing” mă voi întâlni cu Flick, voi avea aşadar un prieten lângă mine. Rolul lui e să mă enerveze pe mine – glumesc! – şi să-şi bage nasul în versurile pieselor noastre, să încerce el să le strice, ca să-i zăpăcească pe concurenţi.”

Antrenant şi plin de surprize, show-ul „Za Za Sing” îi va supune pe concurenţii fiecărei ediţii la mai multe probe, pe parcursul cărora aceştia trebuie să arate că sunt maeştrii versurilor: vor cânta live, acompaniaţi de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arăta că au imaginaţie şi vor inventa rime noi. Printre rubricile emisiunii se numără: „Fredonează ce urmeaza”, „Ghiceşte ce lipseşte”, „Amestecăm şi cântăm”, „Fii pe fază, corectează”, „Fii erou cu un vers nou” sau „Cât ghiceşti atât primeşti”.