„Flight”: Denzel Washington se luptă cu dependența de alcool și droguri (Trailer)

De: Gabriela Voicu / 30.01.2013, 18:00
Nu rata noul trailer al peliculei "Flight", în care Denzel Washington joacă rolul pilotului alcoolic și dependent de droguri Whip Whitaker.

Noul trailer pentru filmul „Flight” îl înfățișează pe Denzel Washington în rolul unui pilot care luptă cu dependentț de alcool, dar și cu o situație nefericită care îi pune viața în pericol.

Căpitanul Whip Whitaker este alcoolic și dependent de droguri, iar adicția lui iese la iveală după ce reușește să aducă la sol un avion plin cu pasageri aflat în pericol de prăbușire.

După ce salvează 98 de vieți dintr-un zbor cu 106 pasageri, lumea întreagă îl consideră un erou, însă căpitanul va fi anchetat pentru comportamentul său din noaptea dinaintea zborului blestemat.

Actorul John Goodman joacă rolul dealerului de droguri al personajului lui Washington, în timp ce Don Cheadle este avocatul care îl va reprezenta pe Whitaker după ce ajunge în situația de a răspunde în instanță unor acuzații grave.

Pelicula „Flight” este regizată de Robert Zemeckis, care a lucrat 12 ani la ea, iar Denzel Washington a fost nominalizat la Premiile Oscar din acest an pentru rolul său. În cadrul galei care va avea loc luna viitoare este nominalizat și John Gatins pentru „cel mai bun scenariu original”. Iată lista completă a nominalizărilor la Premiile Oscar 2013.

Mai sus puteți vedea trailerul filmului „Flight”.

Poster „Flight”

Presa straină a evidențiat o legatură între pelicula „Flight” și incidentul din Azores din 2001. Canadianul Robert Piche, pilotul cursei Air Transat Flight 236, a reușit să aterizeze forțat avionul și să salveze viețile pasagerilor, după ce nava a început să piardă combustibil. Imediat după incident, acesta a fost considerat un erou mai ales în Canada, însă a fost pus sub investigație și considerat vinovat pentru accident de autorități.